• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Актуелности
Одржана седница Већа
21. септембар 2017.

altНа данашњој седници Већа градске општине Младеновац усвојене су све тачке дневног реда.

 
Почетак асфалтирања градских улица
20. септембар 2017.

altПо програму Дирекција за путеве, Секретаријата за саобраћај града Београда, данас су асфалтиране три улице у Младеновцу - Веселина Маслеше, Крајинска и Бранка Радичевића, све у дужини од по 75 метара.

 
Изградња тротоара у Рајковцу
18. септембар 2017.

altГрадска општина Младеновац почела је са реализацијом пројекта изградње тротоара у Рајковцу, на делу магистралног пута од Младеновца ка Београду, од аутобуског стајалишта "Сутјеска", до рајковачког гробља.

 
Одржана свечаност на Спомен чесми "Црквенац"
15. септембар 2017.

altСвечаност одавања почасти припадницима шкотског санитетског особља на челу са др Елси Инглис и припадницима савезничких санитетских мисија које су током Првог светског рата стале на страну српске војске и народа, одржана је данас код Спомен-чесме "Црквенац". Такође, обележена је и стогодишњица од смрти докторке Инглис.

 
Урађена Липарскса улица у Великој Иванчи
14. септембар 2017.

altЈавно комунално предузеће "Младеновац" завршило је насипање каменом и ваљање у Липарској улици у Великој Иванчи, у дужини од 300 метара.

 
Обележавање освећења Спомен чесме "Црквенац" у петак 15. септембра
13. септембар 2017.

altГрадска општина Младеновац организоваће и ове године обележавање годишњице освећења Спомен - чесме "Црквенац", као и стогодишњице од смрти др Елси Инглис, у петак 15. септембрa са почетком од 11,00 сати на платоу испред чесме.

 
Кошење обала Луга
12. септембар 2017.

altПредузеће АП "Водопривреда" наставља посао на уређењу реке Луг. После чишћења од муља, механизација овог предузећа почела је кошење траве са приобаља Луга.

 
Веће усвојило финансијске планове месних заједница
12. септембар 2017.

altНа седници Већа одржаној 12. сепетмбра дата је сагласност на финансијске планове Савета месних заједница за 2017. годину.

 
Урађене школске прилазне стазе у Дубони
08. септембар 2017.

altГрадска општина Младеновац финансирала је, у оквиру обавезе текућег одржавања школа, са 72.000 динара изградњу прилазних стаза у основној школи у Дубони.

 
Виолине за Милицу и Наташу
08. септембар 2017.

altУченице средње музичке школе Милица Јанковић и Наташа Урошевић, добиле су од градске општине Младеновац и Центра за културу и туризам, виолине на коришћење до краја школовања.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 69