• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Актуелности
Младеновчани отпутовали у Омладински камп "Богојево"
24. јул 2017.

altГрадска општина Младеновац суфинансира седмодневни боравак двадесет основаца и средњошколаца у Омладинском кампу "Богојево" где ће присуствовати Летњој школи "Здравље је у знању".

 
Чишћење корита река и потока у Младеновцу
21. јул 2017.

altПредузеће АП "Водопривреда" обавило је чишћење појединих деоница водотокова у нашој општини. Преко пет хиљада кубика муља и отпада извађено је из Великог Луга и потока Кокорин и Влашка.

 
Прехрамбени пакети за избегле и расељене
19. јул 2017.

altКомесаријат за избеглице и миграције, преко свог Повереништва у Младеновцу, поделио је испред Спортског центра 80 хуманитарних пакета хране избеглицама и интерно расељеним лицима са територије наше општине.

 
Заказана седница Скупштине градске општине Младеновац
19. јул 2017.

altПредседник Скупштине градске општине Младеновац, Драган Вукадиновић, заказао је седницу Скупштине градске општине Младеновац која ће се одржати у Великој сали градске општине Младеновац, у уторак, 25. јула са почетком у 14,00 часова.

 
Радиоаматери у част Дана општине Младеновац
19. јул 2017.

altРадио клуб "Младеновац" YU1MLA, поводом Дана градске општине Младеновац, организује традиционални, десети по реду, контест у успостављању веза са аматерима из Србије и Региона.

 
Кампања "Вози одморан / Drive fresh"
17. јул 2017.

altКако су летњи месеци, нарочито јул и август, период са веома израженим страдањем у саобраћају, Агенција за безбедност у саобраћају покренула је кампању "Вози одморан / Drive fresh" у оквиру које се преносе савети за безбедну вожњу у летњим месецима.

 
Три "Фиата 500Л" за Дом зравља
14. јул 2017.

altТри нова путничка возила "Фиат 500Л" стигла су јутрос у младеновачки Дом здравља. Аутомобиле је купио градски Секретаријат за здравство, а биће распоређена по службама кућног лечења, патронаже и за потребе сеоских амбуланти.

 
Петровданска литија у Јагњилу
12. јул 2017.

altДанашњој Светој архијерејској Литургији у храму Светих апостола Петру и Павла у Јагњилу присуствовали су бројни верници из Јагњила и околних села.

 
Школа за пливање Спортског центра
10. јул 2017.

altМладеновачки Спортски центар, другу годину за редом, организује бесплатну школу пливања, која подразумева програме обуке непливача и усавршавање технике пливања. Председник градксе општине Младеновац обишао је малишане који ће ове године уз помоћ инструктора постати пливачи.

 
Међународни фестивал фолклора "Влашка 2017"
10. јул 2017.

altПредседник градске општине Младеновац, Владан Глишић и члан Већа, Зоран Јоцић, угостили су 8. јула учеснике Међународног фестивала фолклора "Влашка 2017". Фестивал који је ове године окупио учеснике из Италије, Индије, Порторика, Аргентине, Бугарске и Словеније завршава се вечерас.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 64