• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Актуелности
Скупштина o јавним предузећима
28. април 2017.

altСкупштина градске општине Младеновац усвојила је ребалансе програма пословање општинских јавних предузећа и установа.

 
Мобилни тим за инклузију Рома градске општине Младеновац - Обавештење
27. април 2017.

altГрадска општина Младеновац и Мобилни тим за инклузију Рома ГО Младеновац Вас моли да Ваша деца редовно похађају основну школу и тако избегнимо подношење прекршајних пријава.

 
Састанак са Саветима месних заједница
27. април 2017.

altПредставници градске општине Младеновац и Полицијске станице одржали су редован састанак са председницима и заменицима Савета месних заједница.

 
Јавни оглас - добровољно служење војног рока и курс за резервне официре
27. април 2017.

altЈавни оглас за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем и кандидата за слушаоце курса за резервне официре.

 
Заказана редовна седница Скупштине градске општине Младеновац
25. април 2017.

altПредседник Скупштине градске општине Младеновац, Драган Вукадиновић, заказао је десету редовну седницу Скупштине градске општине Младеновац која ће се одржати у Великој сали градске општине Младеновац, у петак, 28. априла са почетком у 13,00 часова.

 
Скупштина усвојила ребаланс буџета
25. април 2017.

altНа првој ванредној седници општинске Скупштине одборници су усвојили ребаланс општинског буџета којим је прерасподељен буџетски вишак од 42 милиона динара.

 
Заказана седница Скупштине градске општине Младеновац
21. април 2017.

altПредседник Скупштине градске општине Младеновац, Драган Вукадиновић, заказао је прву ванредну седницу Скупштине градске општине Младеновац која ће се одржати у Великој сали градске општине Младеновац, у понедељак, 24. априла са почетком у 14,00 часова.

 
Признања за војне обвезнике који су добровољно одслужили војни рок
19. април 2017.

altВојним обвезницима који су добровољно одслужили војни рок у генерацији март и јун уручене су Значке војника на добровољном служењу војног рока и Захвалнице отаџбине.

 
Град финансира прераду отпадних вода
19. април 2017.

altГрадски менаџер Горан Весић изјавио да је град Београд расписао тендер за изградњу постројења за прераду отпадних вода у Међулужју у вредности од 179 милиона динара, преноси Студио Б.

 
Ускршња честитка председника градске општине Младеновац
13. април 2017.

altПоводом предстојећег Ускрса, председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, честитао је грађанима Младеновца велики хришћански празник.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 59