logo

Спорт

Улична трка окупила више од 400 младеновачких основаца и средњошколаца

Више од 400 ученика младеновачких основних и средњих школа учествовало је на спортској манифестацији „Улична трка Младеновац 2022“. Као гости учесници, придружили су им се и вршњаци из Сопота и Сурчина.

Опширније

  • Датум креирања: .

СПОРТСКИ САВЕЗ МЛАДЕНОВЦА

ЈАВНИ ПОЗИВ - Поштовани, позивамо све спортске клубове, спортска друштва, савезе и друге спортске организације и институције са територије општине Младеновац да Спортском савезу Младеновца доставе своје планове и програме са финансијским потребама и буџетима за 2021. годину...

Опширније

  • Датум креирања: .

Одржано Кадетско првенство Младеновца у убрзаном шаху

altЧетврто појединачно Отворено првенство Младеноваца у убрзаном шаху за младе одржано је 15. јуна у Спортском центру "Љубомир Ивановић Геџа". На турниру који је одржан под покровитељством градске општине учествовало је 82 такмичара узраста од 6 до 15 година из тринаест београдских клубова и школа шаха.

Опширније

  • Датум креирања: .

Спортски савез Младеновца - "Базар спорта"

Градска општина Младеновац и Спортски савез Младеновца организоваће у петак 24.05.2019. од 16-18 часова "Базар спорта", спортску манифестацију која ће се одржати на Градском тргу и главној младеновачкој улици.

Опширније

  • Датум креирања: .

Спортски савез Младеновца - Јавни позив "Тренирај са шампионима"

Позивају се спортски клубови са територије градске општине Младеновац који су имали врхунске резултате (освојене медаље) на међународним такмичењима у 2018. години да поднесу одговарајуће пријаве у циљу конкурисања код Спортског савеза Младеновца за програм "Тренирај са шампионима".

Опширније

  • Датум креирања: .

Спортски савез Младеновца - Јавни позив "Усавршавање стручњака за рад у области спорта"

Позивају се спортски клубови са територије градске општине Младеновац који имају потребу за усавршавањем стручних кадрова ангажованих у својим организацијама да поднесу одговарајуће пријаве у циљу конкурисања код Спортског савеза Младеновца за програм "Усавршавање стручњака за рад у области спорта".

Опширније

  • Датум креирања: .

Дан сећања на Љубомира Ивановића Геџу

altПолагањем венаца на спомен бисте испред Спортског центра и на тргу у Ковачевцу, 4. маја обележен је Дан сећања на Љубомира Ивановића Геџу прослављеног рвача родом из Ковачевца. Венце су положили представници градске општине Младеновац, Спортског центра и КУД-а "Љубомир Ивановић Геџа".

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.