logo

Одлуке о Плакетама и Комисијама

 

На седници Привременог органа одржаној 27. јула донете су одлуке о додели Плакета градске општине Младеновац као и измене решења која се односе на комисије задужене за реализацију пројеката помоћи избеглицама.

Чланови Привременог органа градске општине Младеновац једногласно су усвојили Правилник о измени Правилника о платама и другим примањима изабраних и постављених лица у органима градске општине Младеновац и Јавном правобранилаштву градске општине Младеновац. Такође, измењена су решења која се тичу Комисије за избор корисника за доделу средстава намењених за економско оснаживање породичних домаћинстава избеглицама која имају пребивалиште / боравиште на територији градске општине Младеновац, кроз доходовне активности.  Досадашњи председник ове Комисије био је бивши члан Већа Зоран Милетић, а одлуком Привременог органа на то место изабран је Саша Вићентијевић, члан Привременог органа. Како је речено, овим изменама се обезбеђује несметани рад свих комисија и реализација конкурса који су у току.

Одлуком Привремног органа Плакета градске општине Младеновац се додељује ОШ "Живомир Савковић" у Ковачевцу поводом 180 година од оснивања, тенору Славку Николићу, дугогодишњем сараднику Музичке школе у Младеновцу и Срђану Терзићу, наставнику практичне наставе у Техничкој школи.

Усвојеним Решењем о висини новчаних износа добитницима Јавних признања градске општине Младеновац за 2015. годину предвиђа се исплата нето износа од 50.000 динара добитнику Грба општине Младеновац, 30.000 динара добитнику Малог грба и 20.000 динара добитнику Повеље градске општине Младеновац.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.