• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна

Вести

Потпредседница Владе Србије у понедељак у Младеновцу

Актуелности - 19. јануар 2018.

altЗорана Михајловић, потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Владан Глишић, председник градске општине Младеновац, разговраће са грађанима Младеновца у понедељак, 22. јануара, од 11,30 до 14,00 сати, у просторијама општине Младеновац, Јанка Катића бр. 6.

 

Градоначелник Београда промовисао сениор картице

Актуелности - 19. јануар 2018.

altГрадоначелник Београда, Синиша Мали, боравио је данас у Младеновцу где је обишао продајни објекат "Метро", у којем важи програм попуста сениор картица, као и Клуб за старија лица Младеновац.

 

Основци на конкурсу "Мој пријатељ ватрогасац"

Образовање - 18. јануар 2018.

altУченици Основне школе "Момчило Живојиновић" били су успешни на градском такмичењу ликовних и литерарних радова "Мој пријатељ ватрогасац" које традиционално организује Ватрогасни савез Београда.

 

Велетржница Београд - Промет и цене производа од 8. до 14. јануара

Пољопривреда - 18. јануар 2018.

Као највећа велетржница и кључна карика у ланцу снабдевања намирницама на националном нивоу, желимо да помогнемо свакој општини из Србије да на Велетржници Београд има барем једног трговца и произвођача, који ће својим производима директно промовисати своју општину.

 

Обавештење о закљученом уговору - излет за пензионере

Огласи, тендери и конкурси - 18. јануар 2018.

Обавештење о закљученом уговору у oтвореном поступку јавне набавке услуге организовања једнодневних излета за пензионере градске општине Младеновац - ОП-ЈН бр. 2.11/2017.

 

Одлука о додели уговора - набавка грађевинског материјала

Огласи, тендери и конкурси - 18. јануар 2018.

Одлука о додели уговора у поступку јавне набавке пакета грађевинског материјала намењеног за поправку и адаптацију сеоских кућа избеглица на територији ГО Младеновац - ЈНМВ бр. 1.11/2017.

 

Јавни позив за подношење пријава - излети за пензионере

Огласи, тендери и конкурси - 17. јануар 2018.

Јавни позив за подношење пријава на једнодневне излете за пензионере са територије градске општине Младеновац у оквиру Пројекта "Треће доба - златно доба".

 

Одлука и Јавни конкурс - суфинансирање програма Удружења у 2018. години

Огласи, тендери и конкурси - 17. јануар 2018.

Одлука и Јавни конкурс за суфинансирање програма од јавног интереса које реализују удуржења у 2018. години из буџета градске општине Младеновац.

 

Сеоске куће за интерно расељена лица

Актуелности - 17. јануар 2018.

altНа основу пројекта Комесаријата за избеглице и миграције и градске општине Младеновац, данас је петоро суграђана, интерно расељених лица, потписало уговоре о додели сеоских кућа са окућницом и пакета грађевинског материјала.

 

Успешна акција "Чеп за хендикеп"

Актуелности - 16. јануар 2018.

altЗахваљујући бројним установама и јавним предузећима која су подржала хуманитарну акцију "Чеп за хендикеп" младеновачки Дневни боравак за децу и младе са сметњама у развоју добио је ортопедско помагало хидрауличну дизалицу.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 166