logo

Актуелности

Дан безбедности саобраћаја 25. септембра у Младеновцу

altКомисија за безбедност у саобраћају градске општине Младеновац у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја низом догађаја организоваће 25. септембра Дан безбедности саобраћаја у Младеновцу.

Обележавање Дана безбедности у саобраћају почеће од 12,00 сати поделом аутоседишта за бебе.

- Након тога сви грађани ће имати прилику да на симулаторима које је обезбедила Агенција за безбедност саобраћаја, у контролисаним условима, осете како изгледа саобраћајна несрећа и шта се том приликом догађа. Биће симулатор чеоног судара и симулатор превртања тако да ће то значајно утицати на њихову свест и колико је важно да се приликом вожње користи сигурносни појас - најавио је Стефан Ивановић из Комисије за безбедност саобраћаја.

Следећи догађај је у 13,00 сати када ће бити организована едукација грађана старијих од 65 година којима ће бити указано на начине превазилажења проблема у саобраћају. После тога у ОШ "Свети Сава" биће одржано такмичење о безбедности саобраћаја за децу узраста од првог до четвртог разреда, а у 19,00 сати одржаће се едукативна трибина у МЗ "Ковачевац" за возаче пољопривредних машина којима ће том приликом бити уручени поклони.

Наредних дана основцима ће бити подељена књига "Пажљивкова правила у саобраћају".

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.