logo

Огласи, тендери, конкурси и јавне набавке

Појашњење конкурсне документације - куповина опреме за безбедност учесника у саобраћају

 

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА
Г р а д  Б е о г р а д
Градска општина Младеновац
Привремени орган градске општине
Комисија за спровођење поступка јавне набавке
Број: 03.05.404-9/2016
Датум: 11.3.2016. године

На основу члана 63. став 3. и члана 54. став 13. тачка 1. Закона о јавним набавкама ("Сл. гласник РС", бр. 124/2012, 14/2015 и 68/2015), Комисија за спровођење поступка јавне набавке даје:

 

ПОЈАШЊЕЊЕ КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ

 

У поступку јавне набавке мале вредности добара - купповина опреме за безбедност учесника у саобраћају за Партију 1 - куповина светлеће ротације за пољопривредне машине ЈНМВ бр. 1.4/2016, а поводом захтева заинтересованог понуђача за појашњењем конкурсне документације од 10.3.2016. године, комисија даје следећа појашњења:

Питања:

 1) У техничкој документацији сте навели да тражите ротације 12V-24V, ротације имате 12V или 24V, која је вам потребна од ове две?

2) Ротације имате са обичним сијалицама, са сијалицама Н1, на које сте ви мислили?

3) Да ли је испорука сукцесивна?

Одговор на питање број 1) и 2):

 Наручилац није захтевао посебне карактеристике високог квалитета добара која су предмет јавне набавке, па у складу са наведеним понуђачи нуде ону врсту светлеће ротације која одговара опису наведеном у техничкој спецификацији конкурсне документације у одељку III, са појашњењем да је наручиоцу потребна светлећа ротација и од 12V и 24V, а колико ће којих набавити одлучиће након што изабере најповољнијег понуђача, с обзиром да наведена разлика не утиче на цену тражених добара. 

Одговор на питање број 3):

 Наручилац је у конкурсној документацији условио понуђаче да не могу понудити дужи рок за испоруку од 25 дана од дана закључења уговора о јавној набавци, али је такође предвидео да ће се испорука добара вршити у складу са обимом и динамиком коју утврђује Наручилац, што значи да може доћи до сукцесивне испоруке али само у оквиру рока за испоруку који понуђач понуди у својој понуди, а који не може бити дужи од 25 дана од дана закључења уговора о јавној набавци.

 

КОМИСИЈА

Стефан Ивановић, члан
Александра Матејић, члан
Гордана Јовановић, заменик члана
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.