logo

Актуелности

Пролећни базар у Младеновцу

У петак, 26. априла са почетком у 10 часова, младеновачки градски парк биће место окупљања љубитеља традиције, уметности и домаћих производа на манифестацији „Пролећни базар“, у организацији Градске општине Младеновац.

Посетиоци ће имати прилику да уживају у богатој понуди пчелињих производа, домаћих производа од воћа и поврћа, млечних производа, старих и уметничких заната, разноликом цвећу и уникатној грнчарији.

Учешће на манифестацији за сада су потрвдили: „Друштво плечара „Космај“, „Ризница традиције“, „Вредне руке Рабровца“, „Од предака за будућност“, „Собрашице“ Јагњило, „Варовнице“, „Сноварица“, предузеће Млекара „Границе“, пољопривредна газдинства „Јанковић“, „Јоцић“ и „Сокобањац“, Винарија „Пантић“, Дневни боравак за децу и омладину са сметњама у развоју, Геронтолошки центар, као и уметник Радиша Маринковић.

У свечаном делу програма наступиће културно-уметничка друштва „Славко Манојловић“ и „Љубомир Ивановић Геџа“, хор Основне школе „Момчило Живојиновић“, под диригентском палицом наставнице Љиљане Миловић и ученик Музичке школе „Стеван Христић“, Димитрије Милојкић.

Видимо се 26. априла у градском парку од 10 часова!

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.