logo

Услови коришћења

Интернет сајт на адреси www.mladenovac.gov.rs власништво је Градске општине Младеновац. Коришћењем овог Интернет сајта пристајете на услове и правила који следе.

Уредништво сајта улаже максималне напоре да објављени подаци буду тачни и ажурни. ГО Младеновац може да изврши промене на овом сајту у било ком тренутку, без претходног обавештења.

Материјал (текстови, фотографије и мултимедија) са овог сајта је власништво ГО Младеновац и свако неовлашћено коришћење, мењање, репродукција или јавно приказивање или дистрибуција у јавне или комерцијалне сврхе, без дозволе ГО Младеновац, представља кршење Закона о ауторским и сродним правима, Закона о жиговима или других закона. 

У тим случајевима бићемо приморани да реагујемо у законским оквирима, ради заштите права ГО Младеновац.

ГО Младеновац вас овлашћује да прегледате и преузимате материјале са овог сајта само за ваше личне, некомерцијалне потребе, под условом да задржите све напомене о ауторским правима.

Сви текстови и илустрације на сајту су само информативног карактера и не могу бити предмет било какве обавезе власника сајта према посетиоцима сајта. Материјали објављени на овом сајту дати су „такви какви јесу“, без било каквих гаранција.

Можете да направите везе ка овом сајту са других сајтова, али тако да те везе и сајтови:

  • не смеју на погрешан начин да представљају однос са ГО Младеновац,
  • не користе грб ГО Младеновац без дозволе,
  • не садрже нешто што би се могло протумачити као неукусан, увредљив или контроверзан садржај.

Овај Интернет сајт садржи линкове ка великом броју других сајтова везаних за државну управу и локалну самоуправу у Београду и Србији, али ГО Младеновац ни на који начин није одговорна за садржај и тачност информација на тим сајтовима.

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.