• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Огласи, тендери и конкурси
Одлука - избор програма суфинансирање Удружења
17. новембар 2017.

Одлука о избору програма пријављених на јавни конкурс за доделу средстава за суфинансирање програма од јавног интереса које реализују Удружења у 2017. години из буџета градске општине Младеновац. (за програме пријављене закључно са 14.11.2017. године)

 
Коначна листа вредновања и рангирања - суфинансирање програма Удружења
17. новембар 2017.

Коначна листа вредновања и рангирања достављених програма по расписаном Јавном конкурсу за суфинансирање програма од јавног интереса које реализују Удружења у 2017. години из буџета градске општине Младеновац. (за програме пријављене закључно са 14.11.2017. године)

 
Решење - поступање по захтевима за слободан приступ информацијама
17. новембар 2017.

Одређује се Горан Спасојевић, члан Већа градске општине Младеновац, за овлашћено лице за поступање по захтевима за слободан приступ информацијама од јавног значаја.

 
Јавна набавка мале вредности услуга - услуге израде нацрта плана постављања привремених монтажних и покретних објеката
16. новембар 2017.

Опис предмета јавне набавке: Набавка услуге израде нацрта плана постављања привремених монтажних и привремених покретних објеката на територији ГО Младеновац.

 
Листа вредновања и рангирања - суфинансирање програма Удружења
16. новембар 2017.

Листа вредновања и рангирања пријављених програма по расписаном Јавном конкурсу за суфинансирање програма од јавног интереса које реализују Удружења у 2017. години из буџета градске општине Младеновац.

 
Отворени поступак јавне набавке - Радови
15. новембар 2017.

Опис предмета јавне набавке: Извођење радова на санацији некатегорисаних путева на територији градске општине Младеновац.

 
Јавна набавка мале вредности - Набавка и и монтажа лампи за јавну расвету
13. новембар 2017.

Предмет јавне набавке добара: Набавка и и монтажа лампи за јавну расвету на територији више месних заједница у ГО Младеновац.

 
Конкурс за талентоване средњошколце
13. новембар 2017.

Фондација за младе таленте града Београда расписује Конкурс за доделу новчаних средстава талентованим ученицима средњих школа са територије града Београда. Рок за достављање пријава је 20. новембар 2017. године.

 
Обавештење о закљученом уговору - ревитализација бунара
10. новембар 2017.

Обавештење о закљученом уговору у поступку јавне набавке мале вредности услуге ревитализације бунара на територији градске општине Младеновац, ЈНМВ бр. 2.7/2017.

 
Одлука - обустава јавне набавке (набавка и уградња мобилијара)
10. новембар 2017.

Одлука о обустави поступка јавне набавке мале вредности добара, Набавка и уградња мобилијара за уређење јавних површина и опреме за дечија игралишта, ЈНМВ бр. 1.6/2017.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 41