logo

Актуелности

Турнир у Матијину част

На позив младих људи који су организовали Меморијални турнир “Матија Јанић” на терену ОШ “Коста Ђукић”, на отварању овог спортског догађаја, председник ГО Младеновац Богдан Вуксаноић обратио се присутнима и том приликом рекао да ће општина наставити да улаже у младе и да подржава овакве и сличне догађаје и манифестације.

Опширније

  • Датум креирања: .

Састанак председника Вуксановића и архијерејског намесника Ивковића

Председник Градске општине Младеновац Богдан Вуксановић састао се јутрос у свом кабинету са архијерејским намесником младеновачким протојерејом ставрофором Жељком Ивковићем.

Опширније

  • Датум креирања: .

Дневни ред 2. седнице Скупштине градске општине Младеновац

На основу члана  80. Пословника Скупштине градске општине Младеновац ("Службени лист града Београда", број 10/20), с а з и в а   се

ДРУГА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЛАДЕНОВАЦ,  за 15. јули 2024. године (понедељак) у Великој сали Скупштине градске општине Младеновац, са почетком у 10,00 часова.

Опширније

  • Датум креирања: .

Подршка младеновачким планинарима

Председник Градске општине Младеновац Богдан Вуксановић испратио је јутрос групу младеновачких планинара, чланнова Планинарског клуба „Гребен“, који су кренули у освајање врхова планинског масива Маглића у Републици Српској.

Опширније

  • Датум креирања: .

Председник Градске општине Младеновац посетио и уручио поклоне Дневном боравку за децу и омладину са сметњама у развоју

Председник Градске општине Младеновац Богдан Вуксановић, са својим сарадницима, посетио је Дневни боравак за децу и омладину са сметњама у развоју. Овој установи уручио је на поклон дидактички материјал и материјал за радну терапију.

Опширније

  • Датум креирања: .

Богдан Вуксановић преузео дужност председника Градске општине Младеновац

У срдачном разговору, досадашњи и новоизабрани председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић и Богдан Вуксановић, обавили су данас примопредају дужности.

Опширније

  • Датум креирања: .

Изабрано ново општинско руководство

На конститутивној седници Скупштине општине Младеновац, већином гласова одборника, за председника Скупштине изабран је Драган Вукадиновић, а за заменика председника Зоран Стевановић.

Опширније

  • Датум креирања: .

Јавни конкурси - Младеновац

Обавештавамо вас да је у складу са потписаним Споразумом на сајту Националне службе за запошљавање објављен Јавни конкурс за организовање и спровођење јавних радова на којима се ангажују особе са инвалидитетом- суфинансирање и Јавни конкурс за организовање и спровођење јавних радова на којима се ангажују остала незапослена лица – техничка подршка.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.