logo

Образовање

Унапређење међугенерацијског дијалога

altГрадска општина Младеновац у сарадњи са позориштем "Пан Театар" организовали су едукативну представу "Извините, колико имате година?" одржану у Центру за културу и туризам.

Опширније

  • Датум креирања: .

Сајам образовања у Спортском центру

altСајам образовања се одржава 22. марта у Спортском центру од 10,00 до 14,00 сати. Матуранти основних школа моћи ће на Сајму образовања да се упознају са понудом смерова и програма осам средњих школа из Младеновца, Сопота, Аранђеловца, Тополе и Београда.

Опширније

  • Датум креирања: .

Пројекат Техничке школе - "Обуци своју креацију"

Техничка школа Младеновац почела je са реализацијом пројекта "Обуци своју креацију" који има за циљ укључивање младих са инвалидитетом и сметњама у развоју у средње стручно образовање и област рада текстилство и кожарство, наводи се у саопштењу Техничке школе.

Опширније

  • Датум креирања: .

Замена расвете у ОШ "Коста Ђукић"

altКако је најавио Дејан Степановић, члан Већа задужен за образовање, градска општина Младеновац финансираће радове у Основној школи "Коста Ђукић", у матичној школи и издвојеним одељењима.

Опширније

  • Датум креирања: .

Најава улагања у образовање

altДејан Степановић, члан Већа задужен за област образовања, обишао је издвојено одељење ОШ "Момчило Живојиновић" у Дубони где ће се током зимског распуста обавити инфраструктурни радови.

Опширније

  • Датум креирања: .
  • 1
  • 2
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.