logo

Секретар Скупштине ГО

 

Скупштина општине има секретара који се стара о обављању стручних послова у вези са сазивањем и одржавањем седница Скупштине општине и њених радних тела и руководи административним пословима везаним за њихов рад.

Секретар Скупштине општине се поставља на четири године, на предлог председника Скупштине општине, и може бити поново постављен.

За секретара Скупштине општине може бити постављено лице са завршеним правним факултетом, положеним стручним испитом за рад у органима управе и радним искуством од најмање три године.

Секретар може имати заменика, који га замењује у случају његове одсутности и спречености да обавља своју дужност, а који се поставља и разрешава на исти начин и под истим условима као секретар.

 


 

Секретар Скупштине ГО Младеновац:

 

Весна Милић Сјеран, дипломирани правник


Рођена је 19.6.1969. године у Смедеревској Паланци и од рођења живи у Младеновцу.

Основну школу завршила у Младеновцу, а средњу школу у XIII београдској гимназији - на смеру културе и јавног информисања. Дипломирала на Правном факултету Универзитета у Београду. Има положен државни стручни испит и правосудни испит.

Радно искуство 18 година на различитим правним пословима, од којих 13 година у Градској општини Младеновац на пословима привреде и јавних предузећа, пословног простора и решавања имовинско-правних односа,  пословима у инспекцијским органима пословима на заштити и заступању имовинских права и интереса градске општине Младеновац као Јавни правобранилац градске општине Младеновац ("Минел-трафо" из Младеновца, Градски центар за социјални рад - Одељење у Младеновцу, ОШ "Милица Милошевић" Јагњило, Градска општина Младеновац - Управа и Општинско правобраниланилаштво)

Од почетка рада Привременог органа градске општине Младеновац обављала послове секретара Привременог органа.

Удата, мајка два сина, Николе и Немање.

Контакт :
тел. (011) 8241-610, 8241-640,
факс (011) 8230-145
e-mail :  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.