logo

СРЦ "Љубомир Ивановић - Геџа"

sportcentar

Спортско-рекреациони центар Младеновац званично је почео са радом 8. августа 1982. као установа за вршење јавне службе у области физичке културе, а од 2006. носи назив по прослављеном рвачу Љубомиру Ивановићу - Геџи који потиче из ових крајева.

Естетски један од најлепших спортских центара у целој бившој Југославији, врло функционалан објекат од 9000 m2, пружа широке могућности корисницима за реализацију разних спортско-рекреативних садржаја и континуирано бављење разним спортовима и тренирање разних вештина: карате, рвање, кошарка, одбојка, фудбал, стони тенис, пливање...

Поседује велику халу са 1617 места и површином терена 43x20 m, малу халу површине 14x9 m, нарочито подобном за разне гимнастичко-борилачке спортове, потпуно опремљену салу за стони тенис, сауну, теретану и мали и велики 25 метарски базен затвореног типа.

Капацитети Спортско-рекреационог центра на располагању су, како многобројним спортским клубовима, тако и осталим грађанима. Нарочиту пажњу и бригу поклања најмлађима кроз разне бесплатне спортско-рекреативне програме, а нарочито за време зимског и летњег распуста. Објекти Центра погодни су и за разне културне и привредне манифестације.

scСПОРТСКО-РЕКРЕАЦИОНИ ЦЕНТАР "ЉУБОМИР ИВАНОВИЋ - ГЕЏА"
Вука Караџића 35, Младеновац
тел/факс 8236-101

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.