logo

Актуелности

Пријем за најбоље младеновачке вуковце

Најбољи основци и средњошколци били су гости на традиционалном пријему који Градска општина Младеновац организује за добитнике дипломе "Вук Караџић".


Ове године Младеновац може да се похвали са 94 - оро носилаца Вукове дипломе од којих су 10 ученици генерације.
Носиоцима диплома "Вук Караџић" и "Корнелије Станковић" додељена су на поклон Сабрана дела Јована Дучића, а ученицима генерације Одабранa дела Бранислава Нушића.


Домаћин пријема, председник општине Младеновац Владан Глишић, честитао је ђацима на уложеном труду и резултатима које су постигли.


"Тренутак када награђујемо и промовишемо ваше успехе, прилика је да се захвалимо родитељима без чије подршке ваши резултати не би имали ову димензију. Такође, сви заједно захвални смо вашим наставницима чије сте знање, мисли и дела наследили, прихватали и усвајали.


Живот није клише, са унапред одређеним ивицама. Живот је увек најстрожији професор. Драги матуранти, ви припадате времену модерних технологија и огромних глобалних шанси. Будите владари тог времена. Прихватајте одговорност и изазове у будућем школовању. Будите смели у идејама и не дозволите да вас ишта спречи у жељи да надмашите себе и друге. Тражите свој пут и борите се за њега. Част је гледати вас како израстате у велике људе, рекао је Глишић.


Честитке ученицима генерације на овој свечаности упутила је и породична фирма "Браћа Мирчић" која им је доделила сатове швајцарске компаније за производњу сатова Грована.


Свим награђеним ученицима желимо да увек буду пуни жеље да науче нешто ново, да себе изграде као личност на понос њихових наставника, родитеља и града у којем живе.

Vukovci1
Vukovci2
Vukovci3
Vukovci4
Vukovci5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.